Inner Power Berna

Op de valreep nog een blog.

Het nieuwe jaar staat voor de deur, de oude glijdt langzaam weg.

Dit keer wil ik het over de tijd hebben, tijd is een aards begrip. we hebben tijd nodig in ons leven. Het universum is alleen tijdloos.

Hun kennen géén tijd.

Wij hebben de tijd nodig om controle vast te houden over ons leven.

Toch hoor ik dagelijks de vraag; ‘wanneer’. Wanneer komt hij/ zij terug in mijn leven? Degene die dit vragen willen op die manier de controle over hun leven behouden. Want tijd geeft zekerheid.

Dat is waar wij mensen naar snakken.

Dit heeft te maken met ons ego. Jaja, daar is hij dan toch ons ego. Waar wij ook niet buiten kunnen. Iedereen heeft een ego he lieve mensen, ik ook.

Vragen naar wanneer, is een vraag die je vanuit je ego stelt. Jouw ego wil dit weten om zo vat te krijgen op je situatie.

Velen zitten in het zware tweelingziel proces, vooral als er afstand is en je niet weet hoe het met je twin gaat is het lastig te bepalen hoe het proces loopt.

Natuurlijk begrijp ik de vraag wanneer heel goed. Maar de vraag alleen al denken saboteert jullie proces weer. Als je mijn eerdere blogs gelezen hebt over het wegduwen bijvoorbeeld, en je vraagt je vervolgens vanuit je ego af wanneer hij contact gaat opnemen met je. Dan helpt het energetische wegduwen namelijk niet echt. Dus is het van belang om dat stukje ook los te laten. Die controle niet te hebben is ook een innerlijke les van jou! Dus er iedere keer om vragen, daarmee leer je de les niet.

Wanneer de persoon terug komt in je leven is wanneer de tijd rijp is, dat is het antwoord.

Voor nu wens ik je een fijne jaarwisseling, en tot de volgende blog.

Heb jij tips voor mij voor de blogs voor onderwerpen, kun je me altijd een bericht sturen.

Liefs van Berna

Layer 1