Inner Power Berna

 

Wakker worden hoor!

Slapen is een interessant fenomeen.  Het boeit mij enorm want zeg nu zelf, je gaat liggen en na een poosje val je in slaap. Dit gebeurd om je lichaam tot rust te laten komen.

Je geest blijft doorgaan hoor, die gaat lekker dromen. Alles wat je mee maakt verwerken. Niet iedereen kan hun droom onthouden. Dat is jammer maar dan is het niet nodig dat je ze onthoudt.

Jouw onderbewustzijn onthoudt het wél.

 

Goed na enkele uren slaap ontwaakt je lichaam en word je wakker en weer bewust van het hier & nu. Je bent weer helemaal opgeladen en kan de nieuwe dag weer beginnen.

Dit is wat ze noemen het aardse proces van slapen & ontwaken.

 

Chemtrails

Je hebt vast wel gelezen op internet over wakker zijn. Hiermee bedoelen ze natuurlijk niet het voorgaande proces met ‘wakker ‘zijn bedoelt men in hoeverre is iemand bewust wat er in het Universum gebeurt, dus wat zien we niet en is er wel?

Om een voorbeeld te noemen wil ik het over chemtrails hebben. Er zijn ‘wakkere’ mensen die beweren dat chemtrails ontstaan omdat er zogenaamd vliegtuigen zijn, die emmertjes met gif over ons strooien om ons mensen ‘slapend’ te houden. Zo kunnen ‘ze’ ongestoord hun gang gaan zonder protesten etc. Trouwens weten deze mensen nooit echt duidelijk te zeggen wie ‘ze’ zijn.

Je ziet wel eens van die patronen in de lucht, zoals op deze afbeelding:

Degene die dit fenomeen verdedigen vinden zichzelf erg ‘wakker’. En vinden dus mensen die dit niet geloven ( zoals ik ) dat die slapen. Wij zouden lager in onze energie zitten, vanuit een lagere energiesfeer komen etc.

Nou lieve mensen, ik ben erg ‘wakker’ hoor.

Kijk bijvoorbeeld eens naar onderstaande afbeelding. een overzicht van vliegtuig routes boven Europa.

Nu heb ikzelf nog nooit gevlogen dus kan er niet over meepraten, maar feit is wel dat er heel erg veel gevlogen wordt.

Dat een vliegtuig op Kerosime vliegt is bekend. Dat tijdens heet vliegen die kerosime uitgestoten wordt ook. En afhankelijk van de luchtdruk/ atmosfeer en  krijg je hierdoor vliegtuigstrepen.

Niets meer en niets minder lieve mensen.

Het begrip chemtrails is nooit bewezen! Het zijn aannamens van mensen die erin geloven.

En diezelfde mensen beweren dus dat degene die niet in chemtrails geloven slapen?

Hoe krom is deze wereld?

 

Met deze blog wil ik  de lezer meer bewust maken. Maar bovenal vertrouw op je eigen intuïtie.

En er is helemaal niemand, maar dan ook niemand op deze aarde die kan bepalen hoe wakker jij bent.

 

Power groet van Berna

Layer 1