Inner Power Berna

Tweelingzielen en zielsverwanten

Graag leg ik je uit wat zielsverwanten en tweelingzielen zijn. Allereerst moet je weten dat je zielengroep uit vijftig tot honderden zielen kan bestaan. De zielengroep daalt af naar de aarde om daar de lessen te leren die ze voorgeschoteld krijgen, met of zonder elkaar. Zielsverwanten komen allemaal uit dezelfde zielengroep. Het kan je tante zijn, je moeder, je zus, je buurvrouw. Jullie hebben meerdere levens met elkaar gedeeld.

 

Tweelingziel

Wat is een tweelingziel?

Een tweelingziel is een gedeelde ziel, net zoals een aardse tweeling een gedeelde zaadcel is. Veel mensen denken dat een tweelingziel je partner moet zijn. Dit is niet zo. Je tweelingziel kan ook je vader of moeder zijn, je broer of zus of je nicht. Jullie hebben dezelfde lessen te leren op aarde.

Zielsverwanten zijn zielen uit dezelfde zielengroep die verschillende levenslessen te leren hebben.

 

Veel klanten die mij bellen hebben relatieproblemen met hun geliefde waarvan zij denken dat het hun tweelingziel en ware liefde is.

Als ik ze voorzichtig uit hun droom help, worden ze boos omdat ik hun illusie verstoor. Lieve mensen, een levenspartner kan een zielsverwant zijn of tweelingziel.

 

Hoe herken jij je levenspartner?

1: Je ontmoet elkaar, kijkt elkaar aan en het voelt als ‘thuiskomen’.

2: Je weet gewoon dat hij/zij de ware voor je is, dit voel je diep van binnen.

3: het klopt op alle vlakken en je vindt de diepgang die je bij andere partners niet had.

4: je voelt elkaar op energetisch niveau, dus op afstand; je kunt telepathisch met elkaar communiceren.

 

De do’s en dont’s bij het kiezen van je levenspartner.

Ga op je gevoel af, klopt het niet dan niet doen.

Is je potentiële levenspartner nog bezet? Of heeft die persoon bindingsangst?

Geef dan duidelijk je grenzen aan, zoals geen intimiteit/seks zolang die persoon nog niet in staat is om een relatie met je aan te gaan.

Voed je de persoon wel met intimiteit/seks dan kan het jaren duren voordat diegene over de streep gaat om een keuze te maken.

 

Zo simpel is het lieve mensen, maak het jezelf niet moeilijk door jaren lang op iemand te ‘wachten’. Daarmee verspeel jij je eigen geluk.

 

Met powergroet,

Berna

 

Layer 1