Inner Power Berna

Van koffie naar krachtbron

Als je spiritueel ontwaakt is dat het begin van een speciale reis die voor iedereen anders is. Graag ondersteun ik je bij die reis.

Mijn spirituele ontwaken begon op mijn vijfde jaar. Ik was met mijn moeder op visite bij onze buurman. In mijn koffie (ja, dat mocht toen nog) kon ik zien dat hij dood ging. Toen ik dat mijn moeder vertelde zei ze ik niet zo gek moest doen.

Een paar dagen later overleed onze buurman. Door deze ervaring en vele andere daarna, wist ik dat er meer was tussen hemel en aarde.

In die tijd was een spirituele gave nog allesbehalve vanzelfsprekend. Je werd al gauw voor gek versleten, was afwijkend of iemand met een rijke fantasie. Gaandeweg droogde mijn spirituele kanaal op en daarmee ook mijn bijzondere ervaringen.

Totdat ik werd ingewijd in Reiki en alles weer begon te stromen. En ik besefte dat ik samen met mijn levenservaring mensen kon bereiken.

Dat is namelijk mijn missie: mensen duidelijk maken dat er meer is tussen hemel en aarde en dat we allemaal één zijn. Ik werk vanuit mijn hart en intuïtie maar met een dosis gezond verstand en met mijn beide benen op de grond.

Layer 1